Між Саакашвілі і Офісом президента пробігла перша чорна кішка.

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Хоча, якщо бути більш точним, то між ними пробігла не кішка, а ціла свиня у вигляді досить знаного афериста, корупцiонера, а тепер новопризначеного голови Одеської митниці Дениса Пудрика.
А Денис Пудрик ще той барига. Він є власником нерухомостi в Туреччинi, на Кіпрі, в Києві і під Києвом, в Одесі … Пудрик є також співвласником ресторану “Смачно з Наталі” і багато чого іншого. Коротше, стандартний набір майна високопоставленого митника, нажитого “непосильною працею”.
Оце призначення i розлютило грузинського реформатора.
“Призначення цього типа на митницю – це звичний старий феодальний інститут годування, який нічого спільного не має з державними інтересами України.
Скільки можна ходити по колу, пропонуючи одних i тих же старих “професіоналів” і розширюючи та поглиблюючи коло корупції? Скільки можна жерти власний національний організм і займатися самознищенням? “- зазначає Саакашвілі на своїй сторінці у Фейсбук.
Він нагадав, що є програма вичерпної митної реформи, яка була створена Національною радою реформ за дорученням президента Володимира Зеленського. Однак подiбнi призначення не дозволяють впроваджувати реформи в життя.
I хто ж , ви думаєте, пiдклав отаку свиню українцям, президенту України i, головне, Мiхеїлу Нiколозовичу?
Відгадали? Я здогадався вiдразу! Хто в Україні торгує хлібними державними посадами? Все вірно – все той же злощасний Андрій Єрмак.
Як це вiдбулося? Справа в тому, що не так давно в Офіс президента в якості радника Єрмака прийшов працювати на запрошення того ж Ермака колишній нардеп від БПП Сергій Куніцин. У Сергія Куніцина є дочка Наталія, а у Наталії є чоловік якого звуть Денис Пудрик. Крім тестя Сергiя Кунiцина i Андрiя Єрмака підтримку Пудрику надає його кума Юлія Тимошенко. Ось і вся історія.
Шкода менi Мiхеїла Саакашвiлi. Подiбних свиней йому пiдкладуть ще не один десяток.
Зображення може містити: 2 особи, окуляри
 
 
 
 
 
 

peredplata