“Паркувальні майданчики в Чернівцях повинні бути муніципальними, і місто може заробляти на цьому пристойні гроші”, – Клічук.

Три вихідних дні, потім ще чотири. ) Після шалених виборчих перегонів та потужного старту нової каденції міської ради це навіть якось дивно. У багатьох депутатів те саме відчуття: немає часу на відпочинок, давайте вже працювати. ) І сьогодні робота в міській раді справді йшла повним ходом.
Так, зранку відбулось засідання депутатської комісії з питань ЖКГ. На комісії розглядалось болюче питання паркування на вулицях Чернівців. Надалі над ним буде працювати робоча група. І цього разу вона таки повинна довести справу до кінця: з паркуванням у місті треба навести лад. Звичайно, потрібно ще вивчити всі деталі, але я наразі дотримуюсь думки, що паркувальні майданчики в Чернівцях повинні бути муніципальними, і місто може заробляти на цьому пристойні гроші.
Я, своєю чергою, сьогодні розбирався в питанні стихійної торгівлі. Це надзвичайно складна проблема. І кожна інстанція, яка б мала її вирішувати, має своє бачення, свої вимоги, а іноді й свої виправдання щодо того, чому це явище усе ще існує в наших Чернівцях у такому малопривабливому вигляді.
Вихід бачу лише в об‘єднанні зусиль та співпраці і відповідних підрозділів міської ради, і поліції. На мою думку, це справа кількох місяців.

peredplata