Що відомо про фірми з Лужан, які потрапили під санкції РНБО?.

Президент України Володимир Зеленський та РНБО запровадили персональні санкції щодо 79 юридичних осіб. Серед них – 9 компаній, які зареєстровані у Чернівецькій області. Дві фірми мають юридичну адресу в Лужанах. Ми вирішили перевірити інформацію по цих фірмах у відкритих реєстрах юридичних осіб.

В санкційному списку вказані:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Компанія Менатеп». Місцезнаходження юридичної особи: Чернівецька область, Кіцманський р-н, смт Лужани, вул. Лугова, 2А, кв. 8.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Новатек Продакшн». Місцезнаходження юридичної особи: Чернівецька область, Кіцманський район, смт Лужани, вул. Лугова, 2А.

ТОВ «Компанія Менатеп» дійсно зареєстрована у Лужанах, види діяльності — надання в оренду інших машин, устатковання та товарів, оптова торгівля іншими машинами й устаткованням, інші види роздрібної торгівлі поза магазинами. Директор — Прокопець Сергій Петрович, керує також ПП “БІЗНЕС КАПІТАЛ ІНВЕСТ” і зареєстрований ФОП в місті Ірпіні Київської області.

 

ТОВ «Новатек Продакшн», згідно відомостей у реєстрах, має юридичну адресу в Чернівцях, а не в Лужанах, основний вид діяльності — «Виробництво тютюнових виробів».

Джерело: https://kitsman.city/articles/137349/scho-vidomo-pro-firmi-z-luzhan-yaki-potrapili-vid-sankcii-rnbo

peredplata