«Мотор Січ» раптово скасував авіарейс «Київ–Чернівці»

 
Як і передбачала газета ЧАС, літаки у нас літати не будуть. Бо нема порядку ні на летовищі, ні у місті. Котимося до ДНА.
Компанія “Мотор Січ” терміново скасувала пасажирські авіарейси “Київ–Чернівці” та “Чернівці–Київ”, які фірма мала почати здійснювати з понеділка, 12 квітня.

Як повідомили кореспонденту molbuk.ua у диспетчерській компанії “Мотор Січ”, продаж квитків на ці авіарейси закрили, однак про причини не повідомляють.

“На даний момент продаж закритий. До розпорядження керівництва… Є нюанси…”, – повідомила працівниця авіакомпанії, додавши, що до кінця тижня це питання може бути вирішене.

Водночас, на запитання журналіста, що робити людям, які придбали квитки на ці авіарейси, але через скасування рейсів не зможуть полетіти, співробітниця компанії відповіла:

“Якщо така ситуація складеться, їм повернуть гроші. Їх персонально повідомлять”.

Варто зауважити, що наразі замовити квиток на літак з Києва до Чернівців або з Чернівців до Києва на офіційному сайті “Мотор Січі” неможливо.

«Мотор Січ» раптово скасував авіарейс «Київ–Чернівці»

Разом з тим, заступник міського голови Чернівців Ігор Крохмаль у коментарі кореспонденту molbuk.ua повідомив, що він не володіє інформацією про причини скасування авіарейсів.

“Виключно в компанії можете дізнатися, що сталося. Нам невідомо, що сталося”, – сказав Крохмаль.

Окрім того, посадовець підозрює, що скасування авіарейсу пов’язане із встановленням посилених карантинних обмежень у Києві.

“Київ перейшов у “червону” зону. Вони дуже суттєво посилили карантинні заходи. Зокрема, у них запровадили режим спецперевезень – лише по пропусках. Можливо, це з цим пов’язано. Треба дізнаватися в компанії”, – повідомив заступник мера Чернівців.

Раніше повідомлялося, що компанія “Мотор Січ” з 12 квітня мала розпочати виконання авіарейсів з Києва до Чернівців.

peredplata