За півроку буковинці витратили на нові авто 11 млн доларів

Впродовж січня-червня у Чернівцяхтаобласті зареєстрували 320 нових автомобілів загальною вартістю11 млн доларів.

Позашляховики і кросовери становили 88% відзагальної кількості проданих авто в регіоні. Дизельними двигунами були обладнані38% автомобілів. Середня ціна склала 34500 доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання, – повідомляє прес-служба сайту з продажу автомобілівRST.ua.

Найпопулярнішим брендом була Toyota. У регіоні з початку року придбали 80 таких автомобілів на суму 3 млн доларів.КросоверToyotaRAV4став бестселером серед моделей і покрив 10% продажів. Крім нього часто купувалиKiaSportageі Toyota Land Cruiser Prado.

Загалом впродовж січня-червня в Україні зареєстрували 48 000 нових автомобілів на загальну вартість 1,5 млрд доларів. Це на 23% більше, ніж в аналогічний період минулого року. Серед усіх зареєстрованих в Україні авто були й автомобілі преміум-сегменту:4 Rolls-RoyceCullinan;1 Rolls-RoyceWraith;1 Rolls-RoyceGhost;9 BentleyContinentalGT;5BentleyFlyingSpurта 1 AstonMartinDB11.

Нагадаємо, у травні у Чернівцяхта області придбали 60 нових автомобілів на суму 2,1 млн доларів, найпопулярнішою маркою серед яких такожбулаToyota. Серед моделей тоді найбільшу кількість продажів отримали MitsubishiL200, ToyotaRAV4 і KiaSportage

peredplata