Закарпатських наркоторговців взяли під варту. Організатора схеми розшукують.

Мукачівський міськрайонний суд обрав запобіжні заходи чотирьом учасникам організованої групи, яких підозрюють у збуті канабісу та метамфетаміну.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що минулого тижня в Мукачеві затримали групу зловмисників, які організували мережу збуту канабісу й метамфетаміну,

За даними слідства, четверо хлопців віком 29, 21, 19 та 22 роки, а також 19-річна дівчина торгували наркотичними засобами впродовж року на території Мукачева.

Як зазначають в пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури, чотирьох учасників схеми наркоторгівлі суд взяв під варту без можливості внесення застави.

>Натомість організатора групи наркоторговців, 29-річного мукачівця, оголошено в розшук. Суд надав дозвіл на його затримання з метою приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Усім п’ятьом зловмисникам інкримінують незаконне придбання, перевезення, зберігання і збут особливо небезпечних наркотиків і психотропних речовин (ч. 3 ст. 307 КК України)

peredplata