Новий рік у нових квартирах: дві родини медиків-переселенців, які працюють на Буковині, отримали ключі від квартир

Дві родини медиків-переселенців, які працюють у Сокирянській лікарні, зустрічатимуть Новий рік у нових квартирах. Житло для них побудували в рамках програми підтримки ВПО. Ключі  від квартир разом із головою ТГ Василем Козаком лікарям вручив начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.
 
Про це повідомляє Чернівецька ОВА.
 
«Буковина гостинно приймає українців, які через війну покинули свої домівки. Спільно із громадами, благодійниками створюємо всі умови для комфортного проживання ВПО. Дякуємо Вам, дорогі лікарі, що надаєте кваліфіковану допомогу буковинцям. Спасибі Сокирянській громаді за таку важливу, потрібну і цінну ініціативу – реконструкцію житла для медиків-переселенців, в наступному році плануємо за кошти, передбачені в рамках програми підтримки ВПО, забезпечити в Сокирянській громаді ще 7 сімей», – сказав Руслан Запаранюк.
 
Власники нових квартир – це родини анестезіологів та травматологині з Донецької області, які вже майже 6 місяців працюють у Сокирянській лікарні.
 
«Житло для родин лікарів-переселенців облаштували у колишньому хірургічному відділенні. У двох квартирах, ключі від яких вже отримали власники, зробили ремонт, є світло, вода, провели опалення. Також завезли побутову техніку», – зазначив голова Сокирянської громади Василь Козак.
 
Під час вручення ключів власникам квартир начальник Чернівецької ОВА також передав їм дві мікрохвильові печі від Товариства Червоного Хреста України.
 
Крім того, він привітав медиків Сокирянщини з прийдешніми новорічними святами.
 
«Здоров’я Вам, сил, наснаги та щастя. Нехай 2023 рік буде переможним  для усіх нас!», – побажав Руслан Запаранюк.
 
 
 

peredplata