Буковинські рятувальники отримали авто для розмінування територій

Про це повідомляє начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк:

“Сьогодні передав буковинським рятувальникам автомобіль високої прохідності. Він призначений для роботи групи піротехніків, які розміновують території нашої держави.

Авто для ДСНС України в Чернівецькій області наш край отримав у межах співпраці обласної військової адміністрації з Генеральною радою депутатів округу Швабія (ФРН). Ключі від нього вручив рятувальникам під час масштабних навчань, які вони провели у Берегометській громаді. Тут також був присутній заступник начальника з оборонних питань Андрій Кучерявий і заступник голови Чернівецької обласної ради Михайло Павлюк.

Під час заходу нагородив Почесними грамотами обласної військової адміністрації трьох рятувальників, які проводили аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи на звільнених від російської окупації населених пунктах Херсонської та Харківської областей.

Крім того, за сумлінне виконання службових та посадових обов’язків, старанність та наполегливість, ще двоє рятувальників отримали Почесні відзнаки «400 років Хотинській битві».

За незалежність українців на фронті борються відважні захисники та захисниці. Серед них чимало рятувальників. Одні зі зброєю в руках захищають наші кордони від ворога, а інші – працюють на деокупованих територіях, розміновуючи наші землі.

Дякую кожному за роботу. Разом впевнено крокуємо до перемоги. Слава Україні та її Героям!”

Джерело: Чернівецька ОВА

peredplata