На Буковині поліцейські отримали нові службові автомобілі

Поліцейські офіцери громад на двох сучасних службових автомобілях обслуговуватимуть території Кам’янської та Красноїльської ТГ. Ще один транспортний засіб дозволить слідчо-оперативній групі відділення поліції №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління оперативно реагувати на виклики про вчинення кримінальних правопорушень та швидше прибувати на місця подій.

Вручення транспортних засобів відбулося сьогодні, 12 квітня, біля нового приміщення відділення поліції №1 (м. Сторожинець) ЧРУП. У заході взяли участь начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецький області Руслан Дударець, голова Сторожинецької територіальної громади  Ігор Матейчук, голова Красноїльської територіальної громади Степан Драгун та представниця Кам’янської територіальної громади Степанія Грицяк. 

на буковині поліцейські отримали нові службові автомобілі

Службові автомобілі підвищеної прохідності, укомплектовані раціями, спецсигналами, планшетами та інструментами, які стануть в нагоді поліцейським під час виїзду на повідомлення громадян. Кошти на придбання транспортних засобів були виділені з бюджету територіальних громад.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata