Формула 1 у Чернівцях: швидкість, майстерність та емоції!

Чернівецький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді разом з Українським державним центром позашкільної освіти організували захід, спрямований на популяризацію та розвиток картингу серед учнівської молоді в Україні. День його проведення став святом швидкості, майстерності та емоцій для молодих автоспортсменів.

У рамках І етапу Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді зі швидкісного маневрування з картингу, юні гонщики змагалися у трьох вікових категоріях: підлітки (від 6 до 9 років), молодші юнаки (від 9 до 12 років) та старші юнаки (від 13 до 16 років). Також було розіграно Кубок Командувача Сухопутними військами Збройних сил України.

У перегонах на трасах чотирьох різних категорій взяли участь 18 обдарованих гонщиків з Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді та Гусятинського центру дитячої та юнацької творчості Тернопільської області.

Вітаємо переможців змагань! Ваші неймовірні зусилля, вміння та впевненість на трасі допомогли здобути заслужені перемоги. Бажаємо успіхів та яскравих перемог у майбутніх перегонах!

Списки переможців можна переглянути на сайті Департаменту освіти і науки за посиланням (http://doncv.gov.ua/?p=6563)

Джерело: Департамент освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації

peredplata