Рік дракона. Що чекає нас у 2024 році

Зелений Дерев’яний Дракон – господар 2024 року, який принесе щастя та полегшення.

Зелений Дерев’яний Дракон – міфічний символ, що приносить щастя та добробут. Кому буде допомагати Дракон у 2024 році. Що варто очікувати в період його господарювання.

Всі вже в очікуванні приходу нового 2024 року Зеленого Дерев’яного Дракона. Багато хто з острахом чекає те, що принесе Дракон, особливо, враховуючи, що сталося в роки Кролика і Тигра. Та астрологи стверджують, що Зелений Дракон принесе полегшення. Адже це міфічна істота і на відміну від інших символів китайського астрологічного календаря, вона існує лише у світі казок, не маючи реального втілення в природі. Попри свій страшний вигляд, символ приносить щастя. Посилює його вплив Дерево – молоде і зелене. Тож 2024 рік визначатиметься високим гуманізмом, коли на передній план в суспільстві вийде людина, а не політичні або економічні інтереси.

Кому дракон допоможе досягти успіху

Лише той, хто не боїться рухатися вперед і не лінується, досягне поставленої мети. Успіх малоймовірний для тих, хто має на меті особисту вигоду (бажання заробити та збагатитися на чужому горі). Благородні люди, які підтримують і допомагають слабшим можуть очікувати підтримки від господаря року. Люди, що не женуться за багатством, а живе по совісті, можуть очікувати прибуток. Як варіант, їм можна спробувати запустити гральні автомати elslots casino.

Яким буде рік

Рік Дракона важко буде назвати спокійним. 2024 рік виявиться наповненим подіями і не дасть можливості нудьгувати. Рік здатен подарувати як позитивні, так і негативні емоції. Однак саме Дерев’яний Дракон вважається найвеселішим і доброзичливішим символом. Він не готує нам неприємні сюрпризи, а, навпаки, принесе:

  • Святкові феєрверки;
  • радість;
  • переможні салюти.

У взаємовідносинах між людьми багато що встане на свої місця. Можливо виявиться, що ті, кого ми вважали друзями, завжди були ворогами, і навпаки. У рік Дракона може збільшитися емоційне напруження. Проте здатність самої дитини тримати себе в руках допоможе їй уникнути неприємних ситуацій.

Дракон, що сприяє людині 

Люди, що народилися в рік Дракона володіють потужною особистісною енергетикою, яка дозволяє їм радикально змінювати навколишній світ. Їх вплив має як позитивні, так і негативні аспекти. Слід бути обережними у спілкуванні з «драконами», оскільки, за народною традицією, родичі господаря року володіють вмінням «дихати вогнем».

Люди, що народилися в рік Дракона відзначаються розумом та дотепністю, що робить їх приємними супутниками. Вони не завжди є працьовитими, а скоріш готові делегувати свої обов’язки іншим. При необхідності вони все ж готові викластися на повну. 

Жінка-Дракон відрізняється пристрастю до блиску, який не обов’язково пов’язаний з багатством. Вміє створити незабутнє враження, використовуючи мінімум коштів. Має гарний смак та вміння вибирати речі, які підходять саме їй. Жінка-Дракон цінує мистецтво. Її можна зустріти у музейних залах та на концертах класичної музики. Вона віддає перевагу:

  • Якісній літературі
  • прикрасам зі срібла, золота та діамантами. 

Її стиль одягу завжди елегантний, так само як і оформлення її житла, де завжди панує затишок.

 

peredplata