“Вплив московських агентів”: борця, який викликав на бій Усика, вигнали з Олімпійського коледжу.

Спортсмени переконані, що це рішення є політичним.Українських борців вільного стилю Богдана Грицая та Дмитра Несвятипаску звільнили з посад викладачів олімпійського коледжу імені Івана Піддубного в Києві.

Про це спортсмени повідомили на своїх сторінках у соцмережах.

“Сьогодні мене та Богдана Грицая незаконно звільнили з Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного. Як і всі класичні рейдери, ці теж пішли шляхом свавілля. Звільнили за сфабрикованими актами.

Ось до чого призводить, коли до влади приходять шахраї, плагіатори та відверті українофоби накшталт Сергія Шкарлета (міністра освіти та науки України – прим.).

Московські агенти завжди намагалися впливати на світогляд молодого покоління через спорт та освіту. На жаль, реванш таки відбувся. Всіх, хто причетний до цього ми пам’ятаємо, так само, як і тих, хто пасивно за цим спостерігав. Дякую всім хто був поруч та підтримував! Боротьба продовжується”, – написав Несвятипаска у Facebook.

Нагадаємо, у травні 2020 року Грицай викликав на бій без правил Олександра Усика, звинувативши боксера у просуванні російських інтересів. 

Усик відповів на виклик Грицая,

“Я обираю зброю – ринг і бокс”: Усик відповів українському борцю, який викликав його на поєдинок
заявивши, що готовий битися лише за правилами боксу. Сашко зізнався у любові до України та закликав не розділяти народ.

Пізніше борець звинуватив Усика 

“За зневагу до нашого народу”: український борець пояснив, чому викликав Усика на бій
зневажливому ставленні до українського народу. Грицай закликав Олександра

“Запиши звернення до Путіна або буде бій”: Грицай поставив Усику жорсткий ультиматум
записати відео до Володимира Путіна та засудити в ньому військову агресію Російської Федерації.

 

Більше читайте тут: https://tsn.ua/prosport/vpliv-moskovskih-agentiv-borcya-yakiy-viklikav-na-biy-usika-vignali-z-olimpiyskogo-koledzhu-1704172.html?fbclid=IwAR32Z8gkz24OUfaNxoqzHk4WKw-UtFPhRVbCqO2v-qTZl2XYtVqTVMuJiws

peredplata