ФК “Буковина” на благодійному аукціоні на підтримку ЗСУ зібрали понад мільйон гривень

Футбольний клуб «Буковина» провів благодійний аукціон, головною метою якого було зібрати кошти на підтримку військових, що героїчно боронять країну.
На зустріч було запрошено представників міської та обласної влади, керівництво клубу та гравців, меценатів та представників місцевого бізнесу. Також захід відвідали депутати Чернівецької обласної ради Володимир Мороз та Борис Колісник, який нині служить у лавах Збройних сил України.
«Перебуваю у відпустці, тож із задоволенням відвідав цей доброчинний захід, покликаний допомогти військовим. Новий меценат Володимир Дубинський та спонсори команди разом із місцевою владою ставлять завдання виходу нашого улюбленого клубу до Прем’єр-ліги та боротьби за Єврокубки. Тож хочу побажати успіху футболістам», – сказав Борис Колісник.
На аукціоні було представлено більше 20 унікальних лотів, серед яких футболки та мʼячі з автографами команди; прапор з підписами фанів команди, що зараз боронять країну; тубуси від Джавеліна та ПТРК з патріотичними зображеннями; картини від діток; м’ячі з автографами Сергія Реброва та Андрія Шевченка; футболка ФК «Динамо» Київ з підписами всіх гравців та прапор України з автографом Михайла Мудрика.
Усі лоти знайшли своїх власників, а в результаті заходу було зібрано 1 138 700 гривень.
Уже найближчим часом кошти буде передано військовим.
 
 
 
 
 
 
Джерело: Чернівецька обласна рада

peredplata