Керівник водоканалу про водогін та коли з’явиться вода в оселях чернівчан

Станом на 12 годину дня наповнення резервуарів чистої води проходить в стандартному режимі. По обіді комунальники планують розпочати заповнення внутрішніх міських мереж.
Про це у відеозверненні повідомив Генеральний директор КП «Чернівціводоканал» Андрій Колесник, передає С4.
За його словами, орієнтовно о 17:00-18:00 можливе повне заповнення внутрішніх мереж, після чого сформується достатній тиск для запуску насосів, і, відповідно, подачі води в оселі чернівчан. Колесник наголосив, що подача води до будинків буде здійснюватися поступово.
«Складність цього ремонту була обумовлена тим, що під час аварійної зупинки водогону ми не мали можливості технічно заповнити резервуари. Аварійна ситуація, яка склалася, дала нам чимало практичних питань, які ми маємо можливість наперед вирішити перед тим, як розпочнуться роботи по міжнародному проєкту з реконструкції найбільш аварійних ділянок водогону», – пояснив директор підприємства.
Посадовець каже, що першу партію труб планують доставити в Чернівці наприкінці березня або на початку квітня. Водночас ремонтні роботи планують розпочати у квітні.
«Нас чекає тривала і надзвичайно складна робота з заміни водогону. Зроблені певні висновки і технологічні уроки з останніх днів, і ми надалі будемо роботи все, аби таких ситуацій було якомога менше, хоча вони і будуть», – додав Колесник.
 
 

peredplata