Інтервал руху не більше 10 хвилин: у Чернівцях на маршрути, які дублюють №№11 та 12, додали тролейбуси та автобуси

У Чернівцях додали пʼять тролейбусів та автобусів на маршрути, які дублюють скасовані автобусні маршрути №11 та №12. Це зробили після тижневого моніторингу пасажиропотоку. Відтепер інтервал між транспортом не має перевищувати 10 хвилин.

Про це повідомив начальник тролейбусного управління Петро Лисак пише Суспільне.

На яких маршрутах збільшили кількість транспорту

Упродовж тижня коригували графік та кількість тролейбусів й автобусів, аби запобігти перевантаженню пасажирами. Збільшили кількість тролейбусів на маршруті №8а та №6а, також додали один автобус на маршрут №23.

За словами Лисака, тепер на ділянці на вулиці Сергія Скальда, Південно-Кільцевій інтервал між транспортом не перевищує 10 хвилин. Також на ділянці Героїв Майдану їздить у проміжку від 3 до 6 хвилин.

Якщо якийсь з маршрутів буде перевантажений пасажирами, про це просять повідомляти за телефоном для звернень: +380504342989. Також у тролейбусному управлінні просять повідомляти про порушення на цих маршрутах.

Що відомо про приватного перевізника

Автобуси на маршрутах №11 та №12 їздили від кіноконцертної зали “Чернівці” до вулиці Південно-Кільцева. За словами заступника міського голови Ігоря Крохмаля, ці маршрути дублювали тролейбусні, а також автобусний маршрут №23, який їздить від Садгори.

Через це з перевізником не продовжили договір на обслуговування маршруту, який завершився 1 квітня.

Джерело: Суспільне

 

peredplata

Залишити відповідь