Стильний дитячий одяг: критерії та правила вибору

Одяг для дорослих вибирається набагато простіше, якщо порівнювати з одягом для дітей і навіть підлітків. Для малюка завжди хочеться вибрати все найкраще та якісне, стильне, яскраве, зручне та красиве. Важливо знайти відповідну модель чергової куртки, взуття, кофти або штанів, щоб дитина не відчувала дискомфорт і була впевнена в собі.

Важливий зручний крій, розмір, якісний матеріал, а також відсутність дрібних деталей і зайвих елементів. Відвідавши навіть найпростіший магазин дитячого взуття, вдасться відшукати найкращі рішення, скориставшись системою фільтрів. Важливо правильно вказати категорію, розмір, стиль, наявність шнурівки та багато іншого.

Критерії вибору

Якщо правильно оцінювати одяг та раціонально аналізувати асортимент, вдасться зробити вдалу покупку:

  1. Якість. Бажано віддавати перевагу екологічно чистим матеріалам, з якими дитина почуватиметься максимально затишно та комфортно. Такі матеріали не викликатимуть свербіж та алергію. До екологічно чистих матеріалів потрібно включити льон, бавовну, кашемір, трикотаж, віскозу;
  2. Розмір. Одяг має ідеально підходити вже і зараз, потрібно виключити покупку на виріст. У ньому має бути комфортно;
  3. Зручність. Деякі діти, особливо у віці до 1 року, особливо не люблять перевдягатися. Наявність блискавок, ґудзиків, вузьких горловин суттєво ускладнює процес перевдягання. Тому потрібно вибирати такий одяг, який можна швидко зняти та надіти.

Фасони та оформлення одягу також має значення. Вибираючи демісезонні куртки для хлопчика, або взуття у різному виконанні завжди хочеться подарувати дитині щось яскраве та оригінальне. Вони й самі не проти отримати щось модне, з цікавим принтом чи оригінальною фурнітурою.

Одяг за віком дитини

Кожна вікова категорія дітей потребує певного виду одягу:

  • новонароджені (використовуються боді, сорочечки, повзунки, а ніжна шкіра вимагає виключно високої якості матеріали);
  • малюки (дівчата і хлопчики підростають, стають надмірно активними, тому потрібна нова категорія речей, щоб вони були зручними, легко пралися, а також відрізнялися привабливим зовнішнім виглядом);
  • підлітки (швидше за все вибір зроблять самі діти, але потрібно дати рекомендації щодо якості пошиття та матеріалами).

За будь-яким одягом потрібно правильно доглядати, тому облік рекомендацій з прання та сушіння дозволить не тільки продовжити термін експлуатації одягу, але й зберегти його первинний зовнішній вигляд, характеристики та загальний стан.

Де купити одяг для дітей?

Вибрати з великого асортименту ідеальне рішення для дітей є складною витівкою. Але в інтернет-магазині «INTERTOP» завжди є можливість визначитися з категорією та за допомогою фільтра вказати критерії відбору. Там буде достатньо пропозицій, виходячи з бренду, розміру, сезону, ціни, стилю, зростання, матеріалу та інших параметрів.

Є таблиці розмірів кожного бренду, і навіть фотографії як інструмент візуальної оцінки. Додаткову допомогу щодо вибору, доставки та оплати готові надати консультанти магазину. При необхідності одяг можна обміняти або повернути, якщо не підійшов за розмірами та іншими характеристиками.

 

peredplata

Залишити відповідь