СКАНДАЛ У ПРЯМОМУ ЕФІРІ: Маляр довела до сліз нардепку, чоловік якої 2 роки на війні!

Ексзаступниця міністра оборони та нардепка розсварилися у прямому ефірі на всю країну. Остання навіть заплакала, а все через багатостраждальне питання про демобілізацію. В депутатки чоловік – на війні, він служить понад 2 роки без відпочинку, а от ексзаступниця міністра оборони каже, що він сам знав, на що підписується. Чому спалахнув скандал, що обурило суспільство у цій історії і чим усе завершилось – дивіться в ексклюзиві TSN.ua.

Це лише одна з реакцій на ганебні слова Маляр, але її варто прочитати:
Що я побачила як дружина військового?
Людожерську посмішку і цілковиту відсутність співчуття. Хоча співчуття у людожера — якийсь оксюморон.
Що я побачила як журналістка?
Абсолютне невміння говорити з людьми і слухати співрозмовників (уже не кажу про чути).
Що я побачила як воєнкорка, якою колись таки трохи була? Перекладання повноти відповідальності на військових і “я тебе туди не посилала“, просто озвучене іншими словами.
Що я побачила як волонтерка? Зневагу до воїнів і цілковиту огиду до них та їхніх рідних.
Що я побачила як комунікаційниця? Комунікаційне дно. Втім, це навіть не дно. Це — Маріанська западина. Але в ній плавають не якісь мікроорганізми, а гівно.
Що я побачила як колишня редакторка? Намагання хоч чучелом, хоч тушкою тримати це непорозуміння (та інших подружок хоч би й із Таврійського напрямку) в інформаційному просторі.
Що я побачила як громадянка? Безпросвітню тупість. А ще що деяких людей потрібно не просто “кенселити“, а вигнати сцяною мітлою звідки тільки можна.
Здається, все. Пишаюсь тим, що змогла це написати максимально коректно. (Насправді при зустрічі дуже хотілось би плюнути, а краще ввалити, але вважайте, я цього не казала).
 Анастасія Федченко, журналістка

Коли раніше читав про поведінку маляр, то був просто обурений… Але коли подивився і прослухав відео, побачив її обличчя, очі, рота, то відчуття такі, що навіть підібрати відповідні слова не зміг…Це не жінка- це просто СОЛДАФОНКА самої високої категорії…Жаль стало ведучих…які не змогли зупинити це ” дійство” та, думаю, і не хотіли бо вони СЛУГИ СЛУГ….От що з людей роблять ГРОШІ.

peredplata

Залишити відповідь