Буковинські боксери блискуче виступили на Міжнародному турнірі в Косово

Буковинські боксери блискуче виступили на Міжнародному турнірі в Косово.
Вихованці Кіцманської дитячо-юнацької спортивної школи у складі збірної команди Чернівецької області продемонстрували високий клас та здобули цінні нагороди на престижному Міжнародному турнірі з боксу “LAN NIMANI”, що нещодавно відбувся у Косово.
Справжньою зіркою змагань стала юна Ангеліна Філіпчук. Дівчина виборола перше місце у своїй ваговій категорії, а також отримала спеціальний кубок як одна з кращих боксерок турніру.
Чоловічу статусність Буковини на косовському рингу гідно відстояли Іван Бородатий та Богдан Паранюк. Вони здобули відповідно срібну та бронзову нагороди.
Не забули відзначити й високий професіоналізм буковинського тренерсько-суддівського корпусу. Зокрема, Павло Василинчук був визнаний кращим суддею змагань.
Вагомий внесок у підготовку спортсменів зробив досвідчений наставник Сергій Хрептун, який супроводжував команду в Косово.
Керівництво Чернівецької ОВА щиро вітають команду боксерів з гідним виступом та гарними результатами на представницькому міжнародному турнірі. Це черговий приклад того, що вихованці буковинських спортивних шкіл демонструють міцну бойову закалку та високий рівень майстерності.
Бажаємо юним переможцям із Кіцманя та їхньому тренеру й надалі впевнено йти до нових перемог і прославляти своїми здобутками рідний край та всю Україну!
 

peredplata

Залишити відповідь