Журналісти розповіли про таємне життя старшої доньки Путіна

Старша дочка глави Кремля Володимира Путіна – Марія Фаассен – любить кататися на мегаяхті і дружить з синами дипломатів.
Як пише видання The New Times, дочка Путіна живе у Москві на Новінському бульварі, по сусідству з посольством США. В цьому будинку і раніше жили родичі перших осіб Радянського Союзу, а також відомі радянські полководці, вчені і професура МДУ. Вхід у будинок охороняють МВС та спецназ.

Журналісти розповіли про таємне життя старшої доньки Путіна

Їздить Марія на дорогому джипі з \”мигалкою\” і в оточенні охоронців.

Навчалася донька глави Кремля не під прізвищем батька. В студентські роки у МДУ її знали як Марію Воронцову. Її колишні однокурсники виклали в інтернеті чимало фотографій, зроблених з дівчиною в аудиторіях і на студентських вечірках.

Одна з колишніх студенток розповіла, що \”спочатку про Машу говорили, що вона дочка секретного конструктора ракет. Потім почалися чутки, що вона – дочка якогось багатого генерала\”.

Як свідчать фото, донька Путіна багато подорожує по світу, катається на дорогих яхтах і наймає за кордоном педагогів. Так, на мегаяхті класу люкс Aria в компанії подруг студентка Маша зробила круїз по Середземному морю з заходом у Монте-Карло, Італію, Францію, Іспанію та Нідерланди.

Журналісти розповіли про таємне життя старшої доньки Путіна

На інших викладених в мережу фотографіях та ж блондинка танцювала на костюмованому карнавалі в пивному барі в місті Маастрихт. А в Японії Марія, яку супроводжував перекладач з Голландії, брала уроки японської писемності та танців.

Далі Арія вступила на аспірантуру Ендокринологічного наукового центру МОЗ Росії. Науковим керівником Воронцової був академік Іван Іванович Дедов. Після цього в житті академіка почалися справжні дива: на безальтернативній основі Івана Івановича обрали президентом РАМН. Далі почали прискорено розбудовувати Інститут дитячої ендокринології, де була аспіранткою Воронцова.

Журналісти розповіли про таємне життя старшої доньки Путіна

Поки йшло будівництво інституту, Воронцова почала друкуватися в журналі \”Проблеми ендокринології\”, де головним редактором працював той же академік Дедов. У 2012 році Марія Воронцова разом зі старшим науковим співробітником ЕНЦ Марією Панкратовою опублікувала статтю \”Молекулярно-генетичні дослідження при ідіопатичній низькорослості\”.

peredplata