Українка стала другою на конкурсі краси, росіянки влаштували скандал

На конкурсі Mrs Top of the World українка посіла друге місце. Фінал відбувся у Нью-Дейлі. Участь приймали 20 найкрасивіших заміжніх жінок від 18 до 45 років.

Українка стала другою на конкурсі краси, росіянки влаштували скандал

Україну представляла модель, співачка, телеведуча та художниця Анна Гомонова. Це не перший її досвід. Вона володарка престижних титулів в світовій індустрії краси: \”Міс преса\” та \”Міс шарм\” на Miss Tourism International, перша віце-міс на Mrs. Globe і Princess of the Globe. В Індію красуня вирушила з трьома валізами костюмів та ручною поклажею з унікальними головними уборами.

На конксурсі учасниці мали продемонструвати чотири виходи: в національних костюмах, у купальниках, шоу талантів, а також дефіле у вечірніх сукнях.

Національний костюмом Анни Гомонової був створений з 10 м шифону. Верх протягом місяця два дизайнера вручну розшивали бісером та камінням. Традиційна біла, святкова, сукня-вишиванка виконана в автентичній техніці, що поширена на Західній Україні. Образ Анна доповнила вінком ручної роботи.

За словами красуні, найважчим для неї виявилося фінальне дефіле в нарядах від індійського дизайнера. Для Анни створив спеціальне сарі, рясно розшите камінням. Спідниця наряду важила більше 10 кг, костюм цілком – близько 20 кіло. Щоб одягатися в сарі Ганні була потрібна допомога двох костюмерів.

Треба зазначити, що на конкурсі розгорівся величезний скандал. Росію на Mrs Top of the World з незрозумілих причин представляли дві конкурсантки. Титул Mrs Top of the World дістався одній з російських учасниць. Зараз дві росіянки публічно оскаржують право один одного на корону.

Українка стала другою на конкурсі краси, росіянки влаштували скандал

\”Конкурси краси, як наркотик, взявши участь один раз – складно зупинитися. Це не тільки красиве дійство, як багато хто вважає, а й копітка робота в першу чергу над собою. Це збиті в кров ноги, катастрофічне недосипання і майже постійне відчуття голоду. У мене принципова позиція – я ніколи не купувала корони і не розумію тих, хто такими вчинками знецінює саму суть подібних конкурсів, – коментує Ганна Гомонова. – Не дивлячись ні на що, конкурсантки повинні бути готові до жорсткої та подекуди не самою чесної конкуренції. Одного разу під час участі в конкурсі хтось сховав мій національний прапор. Іншим разом – у мене вкрали сукню, а потім – корону. На цей раз в фіналі мама дуже переживала за мене. Просила перевіряти туфлі перед дефіле, щоб ніхто не насипав в них битого скла. Проте, серед учасниць я навіть знайшла собі подругу. Ми дуже зблизилися з \”Місіс Бельгія\” і тепер підтримуємо спілкування.\”

Анну Гомонову вже запросили представляти Україну на конкурсі Mrs Earth. Відбудеться влітку наступного року в Лас-Вегасі.

Джерело: Gazeta.ua

peredplata