У США місіс Тихонову офіційно оголосили дочкою Путіна і застосували санкції

У США місіс Тихонову офіційно оголосили дочкою Путіна і застосували санкції​Нові санкції, запроваджені США проти Росії, торкнулися не тільки оточення президента РФ Володимира Путіна, але і його сім\’ї. В останній момент Путіни намагались якось запобігти удару, але дарма.
Американський Мінфін в пояснювальній записці до нового списку санкцій оголосив, що вніс у цей перелік бізнесмена Кирила Шамалова, так як той одружений на \”дочці Путіна\”, радо повідомляють Патріоти України.

\”Шамалов одружився на дочці Путіна, Катерині Тихоновій, у лютому 2013 року, і його статки в рази зросли незабаром після вступу у шлюб. За 18 місяців він отримав велику частку акцій \”Сибура – російської компанії, яка займається розвідкою, видобутком і переробкою нафти і газу\”, – зазначено в документі.

Як повідомлялося, Reuters і Bloomberg називали Тихонову дочкою Путіна, посилаючись на джерела і що дівчина доларова мільярдерша. У свою чергу сам Путін ніколи не підтверджував і не спростовував припущення ЗМІ про своїх дітей. Він відмовляється відповідати на питання журналістів про своїх дочок, як їх звуть і чим вони займаються.

31-річний Кирило Шамалов – син старого друга Путіна Миколи Шамалова, якому належить 10,2% в банку \”Росія\”. Він був віце-президентом \”Сибура\” з 2008 року, через чотири роки він став заступником голови правління головної компанії \”Сибур холдингу\”.

Reuters повідомляв про весілля Тихонової та Шамалова, яке сталася в 2013 році. А в січні 2018 року Bloomberg повідомив, що вони розлучилися. Можливо за порадою з Москви, щоб уникнути саме вже дуже близьких санкцій. – Не допомогло.

peredplata