На станції “Памір” пройде туристичний фестиваль

Фото: Ігор Константинюк

25-26 серпня на території колишньої військової радіолокаційної станції «Памір» відбудеться туристичний фестиваль «Любіть Буковину, бо вона того варта!»

25-26 серпня в рамках святкування Дня незалежності України вже вдруге відбудеться туристичний фестиваль «Любіть Буковину, бо вона того варта!» на території колишньої військової радіолокаційної станції «Памір», що на горі Томнатик у селі Шепіт Путильського району. Про це під час прес-конференції розповів начальник відділу туризму Чернівецької ОДА Володимир Фурдига.

Відтак, заплановано 25 серпня сходження на гору Яровиця, де учасники піднімуть Державний Прапор та виконають гімн України. Опісля розпочнеться святковий концерт. Передбачена і дегустація страв національної гуцульської кухні, майстер-класи, конкурси як для дорослих, так і дітей. Окремо відведено місце для наметового містечка, працюватиме ярмарка із продажу сувенірної продукції, продуктів бджільництва, виробів з дерева та лози, також організатори подбали про роботу польової кухні, наявність питної води.

У вечірній час на Томнатику відбудеться етно-дискотета та фаєр-шоу

Джерело: 

peredplata