Процес пішов: «Чорне» ополчення США вимагає собі територію

Ситуація, яка складається в США, свідчить про те, що багато регіонів починають замислюватися про автономію. Про це говорять приклади Сіетла, Портленда і Нью-Йорка.

На тлі масових протестів, які взяли собі гасла боротьби з поліцейським свавіллям і «білим» расизмом, на противагу виникло збройне рух «чорних» расистів.

Лідер радикального ополчення НФАК, заявляє, що «вірить в насильство» і хоче, щоб для кожного чорношкірого в Америці була створена справжня Ваканда.

Нещодавно сотні озброєних чорних ополченців пройшли маршем в столиці штату Джорджія, який раніше був центром Ку-Клукс-Клану. Їх гасло – насильство і вбивство це прийнятний відповідь на пригнічення. Кінцева мета НФАК – від’єднатися від США, як їх власної чорної нації.

Коаліція NFAC (Not F * cking Around Coalition) привернула до себе велику увагу в соціальних мережах своїм гучним публічним дебютом 4 липня на батьківщині Ку-клукс-клану на Кам’яній горі. Чорношкіре ополчення продемонструвало свою міць, вийшовши на вулиці повністю збройним.

Марш “чорного” ополчення в Джорджії

До сих пір про цей рух толком нічого невідомо і існує багато спекуляцій в пресі. Щоб прояснити свої наміри, засновник і лідер NFAC Гранд Майстер Джей (справжнє ім’я Джон Фіцджеральд Джонсон) дав інтерв’ю виданню RT, так як американські ЗМІ намагаються не згадувати про це ополченні.

«Ми тут для того, щоб захистити чорну громаду, так як саме на неї нападають. Ніхто не захищає чорних дітей, чоловіків і жінок в Америці. Що зажадало створення NFAC, так це необхідність боротьби з наростаючою хвилею поліцейської та расової жорстокості і несправедливості в судовій системі », – заявив Гранд Майстер Джей.

«Більшість з нас, як і я, – колишні військові і поліцейські, ми не молоді люди в блоці, ми – виборці, ми – ваші відповідальні хлопці, ми – хлопці з хорошою роботою», – додав Джонсон.

Джей позиціонує себе і своїх соратників, як захисників нації. Він вважає, що чорношкірих потрібно відокремлювати від інших американців. Для цього лідер чорношкірого ополчення подає позов до Міжнародного суду.

«Я хочу, щоб вони оголосили кожного чорношкірого, який є нащадком португальського работоргівлі, політичним в’язням США, а також змусити Сполучені Штати зробити одну з двох речей. Перше – віддати нам тут свою землю, щоб ми могли її зайняти і створити власний уряд », – заявляє Джей.

Деякі ЗМІ вважають, що чорношкіре ополчення хоче отримати штат Техас. Інші наполягають на більш радикальному варіанті, однак, від його обговорення відмовилися.

«Дуже примітний той факт, що основні ЗМІ США повністю проігнорували NFAC. ABC News спробувала взяти в мене інтерв’ю, але виявилося, що інформація надто страшна, тому вони поховали цю історію як історичний матеріал про Кам’яну горі », – говорить Джей.

«Інша моя мета – це результат в Африку, визначення нашої долі і побудова нашої власної нації – і отримання місця в ООН, як і всі інші. Сорок п’ять мільйонів з нас – це нація всередині нації, так що ми можемо взяти собі таке місце, де дві дружні нам країни готові виділити якусь землю », – розповідає лідер ополчення.

В результаті будуть брати участь тільки чорношкірі. У NFAC допускаються тільки вони, і Джей не вважає, що це має бути шокуючим або обмежувальним фактором. Однак, для прийому в організацію, якщо тільки один з батьків є чорношкірим, кандидата ретельно перевіряють, оцінюючи його «модель поведінки».

З приводу взаємини з рухом «Black Lives Matter» (BLM) Джей каже, що «BLM не вірить в насильство, а ми віримо». Кілька років тому він був його членом, але потім розчарувався в них.

Мітинг руху NFAC на Кам’яній горі

На акції 4-го липня всі члени NFAC пройшли інструктаж. Перед маршем на Кам’яну гору збройних ополченців попередили не демонструвати агресивність і не стріляти, якщо не буде нападу. У зворотному випадку – відкривати вогонь на поразку, причому намагатися не поранити, а вбити.

Організація глибоко законспірована і являє собою коаліцію. Усі які члени і групи проходять глибоку перевірку, так як Джей розуміє, що в неї можуть бути заслані агенти і провокатори. Єдиною відомою фігурою NFAC є сам Гранд Майстер Джей (Джон Фіцджеральд Джонсон).

Процесс пошел: «Черное» ополчение США требует себе территорию

peredplata