Віталій Другановський – кандидат на посаду міського голови Чернівців від партії “Слуга народу”

Віталія Другановського на з”їзді партії назвали  кандидатом на посаду міського голови Чернівців від партії “Слуга народу”.

Таким чином вирішені будь-які проблеми та маніпуляції у цій партії щодо свого кандидата.

Народився 13 серпня 1974 року в Чернівцях.

Навчався в Придністровському державному університеті ім. Шевченка (Молдова, м Тирасполь) і приватному вищому навчальному закладі “Буковинський університет” (м.Чернівці, Україна)

Дружина – Другановська Лілія, головний державний ревізор-інспектор відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління Державної фіскальної служби в Чернівецькій області.

Діти: дочка Анна, син Михайло

Кар’єра і бізнес

1997-2007 рр. – майор управління Податкової міліції ДПА України в Чернівецькій області.

З 16 лютого 2007 року по теперішній час – директор НПП “Ретро Люкс”. Підприємець надає послуги мобільного харчування. Зокрема, в центрі Чернівців Другановській володіє китайською рестораном.

З 2018 року по теперішній час – голова Чернівецької обласної організації політичної партії “Слуга народу”.

2019 г. – глава ЗеКоманді в Чернівецькій області та відповідав за проведення президентських і парламентських виборів.

Керівник “ЗеКоманди” на Буковині провів дві передвиборні кампанії з позитивним результатом. Чернівецька область потрапила в четвірку регіонів, де на всіх мажоритарних округах перемогу здобули маловідомі представники “Слуги народу”. До того, що не був членом жодної політичної партії, участі у виборах не брав.

За словами Віталія Другановського, з Володимиром Зеленським він знайомий з 2018 року. Вони познайомилися в Туреччині на фестивалі “Весело”, де зірки цього заходу в неформальній обстановці спілкуються з відвідувачами.

peredplata