Де тонко, там і рветься

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Відня:
 – Росії не сподобалося голосування ПА ОБСЄ стосовно України
Російська делегація в Парламентській асамблеї ОБСЄ покинула засідання у Відні в знак протесту проти, начебто, порушення регламенту при ухваленні рішення про розгляд резолюції щодо України і, зокрема, українського Криму, запропонованої українськими представниками.
Бойкот – так бойкот!
UPD! Парламентська асамблея ОБСЄ вимагає від Росії “скасувати незаконну окупацію Криму”, вивести з півострова і прилеглої акваторії всі додаткові війська і флот, які були туди перекинуті в ході навчань в квітні цього року. Такі вимоги містяться в резолюції Парламентської асамблеї Організації з безпеки і співпраці в Європі (ПА ОБСЄ).
Члени асамблеї також засудили військову присутність Росії на Донбасі i в Криму, військову діяльність і військовий призов на території Криму, а також російські обмеження на судноплавство в Чорному і Азовському морях, закликали зняти всі обмеження там, а також у Керченській протоці і на підходах до нього.
Документ ухвалений 78 голосами “за”, проти проголосували 22 учасники, 12 делегатів утрималися.
Російській делегації нічого не залишилось робити, як скорчити кислі й ображені пики і завчасно покинути засідання Парламентської асамблеї ОБСЄ.
На зображенні може бути: одна або кілька осіб та у приміщенні
 
 
 
 
 
 
 

peredplata