У МТРК “Чернівці” новий директор

Сьогодні відбулися збори засновників ТРК «Чернівці», де було прийнято рішення припинити повноваження нинішнього директора компанії Геннадія Сергєєва. Натомість, керівником телерадіокомпанії «Чернівці» призначено Оксану Мельник, яка з кінця липня 2021 року була призначена програмним директором цього чернівецького каналу.

До цього колишня чернівчанка Оксана Мельник очолювала відділ регіональних проектів холдингу 1+1. Про це повідомляє Букінфо.

Як пише БукІнфо, причиною звільнення Геннадія Сергєєва стало «незадовільний фінансовий стан справ та зниження рейтингу» ТРК «Чернівці».

Нагадаємо, 29 липня цього року співвласники та інвестори ТРК «Чернівці», призначаючи Оксану Мельник програмним директором каналу, поставили перед нею амбітне завдання – вивести телеканал в лідери не лише Буковини, але й Західного регіону країни. Однак, тоді було прийнято рішення залишити керівником телекомпанії Геннадія Сергєєва. Очевидно, не спрацювалися…

На своїй сторінці у Фейсбук Геннадій Сергєєв підтвердив інформацію. “Так, це правда. Вже є наказ про призначення нової директорки Оксани Мельник”.

Водночас у коментарях під своїм постом він зазначив, що у структурі телеканалу “не залишиться працювати”.

Довідково: у телеканалу “Чернівці” 23 липня 2021 року з’явився ще один кінцевий бенефіціар Сергій Ринжук, який отримав 30% власності компанії. Про це повідомляв ресурс Opendatabot. Згідно з цими даними, наразі 51,7% компанії “МТРК “Чернівці” належить ТзОВ “Машзавод”, Сергію Ринжуку 30% і ще 18,3% – фірмі “Артекс ЛТД”.

Джерело: Букінфо

peredplata