У сім’ї екс-мера Чернівців сталося горе

 
На 88-му році життя відійшла у вічність мати колишнього міського голови Чернівців Віктора Павлюка Зоя Захарівна Павлюк.

Про це повідомляється на сайті Чернівецької міської ради.

“Керівництво та колектив Чернівецької міської ради висловлює щирі співчуття колишньому міському голові Віктору Павлюку з приводу тяжкої, непоправної втрати – смерті матері. Нехай добрий, світлий спомин про Зою Захарівну назавжди залишиться у серцях рідних, друзів та усіх, хто її знав. Вічна пам’ять!”, – йдеться у повідомленні.

Про трагедію в родині повідомив також онук Зої Захарівни, заступник голови Чернівецької обласної ради Михайло Павлюк.

Він повідомив, що чин прощання та відспівування відбудеться завтра 19 січня о 12.30 у Домі Скорботи на Центральному міському кладовищі (Годилів).

“Усе життя Зоя Захарівна працювала педагогом, прихильниця здорового способу життя й здорового харчування, навчителька для багатьох поколінь буковинців… Я ж збережу світлу пам’ять про дуже життєрадісну, життєлюбну, люблячу до ближнього, уважну, дорогу мені людину. Дитинство проведене на Майкопській й Бережанській. Численні історї про догляд за вазонками й рослинами. Найкращу смажену картоплю та неймовірні казки з пригодами…

Це правда, більш серйозно, велике щастя побачити усміхнену бабусю в оточенні трьох правнуків – моїх дітей, які невимушено їй щось оповідають та ще двох правнуків – синів мого двоюрідного брата Олексія. Це велика радість, казала бабуся й про спілкування зі своєю внучкою Вікторією… “, – написав Михайло Павлюк.

Чита

peredplata