Буковинські правоохоронці відшукали палія

Чоловік хотів спалити хату своєї покійної співмешканки та, злякавшись відповідальності, втік з місця злочину.
На початку червня до чергової частини Кельменецького райвідділу міліції надійшло повідомлення про пожежу на одному з подвір’їв села Бузовиця.

Експертиза встановила, що причина виникнення пожежі – підпал. На щастя житловий будинок не постраждав, згоріло лише господарське приміщення.
Після розмови з господинею будинку правоохоронці дізнались, що перед тим, як загорівся сарай, жінка посварилась з колишнім співмешканцем її покійної матері. Адже вітчим, який після похорону цивільної дружини зник та тривалий час не давав про себе знати, зненацька з’явився та почав висувати безпідставні права на житло.

Чоловік став одним з основних підозрюваних, але поспілкуватись з ним працівникам міліції так і не вдалося, адже після пожежі він знову зник.
Лише професійні дії правоохоронців дозволили виманити 51-річного чоловіка з його хованки. До речі, безробітний палій вже був раніше судимий. Нині йому пред’явлено про підозру у вчиненні правопорушення за статтею 194 ч. 2 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata