Горілку «Борис Єльцин» виготовляли у чернівецькому гаражі

Горілку «Борис Єльцин» виготовляли у чернівецькому гаражі33-річний громадянин Молдови З. з метою незаконного виготовлення та збуту алкогольних напоїв у квітні 2013 року у Чернівцях створив організовану злочинну групу, до складу якої залучив також 28-річного громадянина Молдови Б. та 52-річного мешканця Чернівецької області М. З метою незаконного масового виробництва алкогольних напоїв – горілки під товарною маркою «Boris Jelzin» (Борис Єльцин) члени організованої групи відкрили підпільний цех в орендованому гаражному приміщенні на вул. Руській у Чернівцях.

Всього з квітня по 4 серпня 2013 року вони виготовили 19110 літрів горілки, отримавши дохід в сумі майже 400 тисяч гривень.

Діяльність злочинного угрупування правоохоронцями Буковини було викрито і припинено на початку серпня 2013 р. під час збуту чергової партії алкогольних напоїв.

Наразі прокуратура Чернівецької області скерувала до Першотравневого районного суду м.Чернівців кримінальне провадження за підозрою трьох громадян у вчиненні у складі організованої групи злочинів, передбачених ч.1та ч.2 ст. 204 КК України за фактом незаконного виготовлення, зберігання з метою збуту, збуту, транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

peredplata