Маленькі чернівчани презентували казкове бачення свого міста

У муніципальній бібліотеці імені Анатолія Добрянського відкрилася виставка вихованців дитсадка № 33 “Оселя талановитих”, присвячена Дню міста. Експозиція під назвою “Живі Чернівці” діятиме до 18 жовтня.

Маленькі автори, які відвідують гурток модельєра-дизайнера Світлани Крачило, захоплено створюють образ міста, в якому вони народилися. Їхній вік (а всі до одного п’ятилітки) – це та пора життя, коли кожен прожитий день приносить справжні дива, кожен маленький успіх здатен стати великим життєвим досвідом. Напевно, тому вони ще не бояться поділитися своїм особистим баченням та без вагань ідуть на творчі експерименти.

Юні художники створили емоційно забарвлені чернівецькі будинки зі своїм власним баченням. Кожен будиночок-експонат – це маленьке диво: чудернацьки забарвлене помешкання казкової феї, лицаря або принцеси. Але таке диво дуже легко впізнати і знайти його на вулицях Чернівців.

Цими роботами діти починають будувати свої Чернівці. Можливо, не всі з них стануть художниками, архітекторами, будівельниками, та всі вони будуть цінувати, поважати, любити і творити своє рідне місто.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata