Депутат облради жорстоко побив дитину

Депутат облради жорстоко побив дитинуДепутат Сумської обласної ради жорстоко побив ногами 11-річного хлопчика прямо в коридорі гімназіїї.

Прокурор Сумської області порушив кримінальну справу стосовно депутата обласної ради за фактом хуліганських дій по відношенню до 11-річного хлопчика.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Сумської області, інцидент стався в коридорі гімназії.

У повідомленні наголошується, що депутат, \”діючи з особливою зухвалістю і винятковим цинізмом, без причини і навмисно завдав хлопчикові кілька ударів ногами по тулубу і кінцівкам, в результаті чого малолітній потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді забою нижньої третини стегна та нижньої третини лівого плеча\”.

У прес-службі наголосили, що в матеріалах дослідчої перевірки достатньо даних, які вказують на наявність в діях депутата облради ознак злочину, передбачених частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу (хуліганство).

Джерело та світлина ТСН

Доповнено:
Учні Сумської Олександрівської гімназії звинувачують депутата Сумської обласної ради Володимира Шульгу у побитті 11-річного учня.

Зі слів дітей, обранець бив малого ногами. Гімназисти переповідають один одному подробиці жорстокої сцени розправи дорослого над дитиною, яку вони начебто бачили.

\”Його вдарив – він упав, потім почав ногами бити і сказав: \”Я навчу тебе як жити в гімназії. Потім він встав знову, його ще раз пхнув і почав забивати ногами\”, – каже учениця гімназії.

\”Ну і кулаками і ногами і начал ось так бити\”, – додає вона.

За словами завуча з виховної роботи Галини Макаренко, Шульга дійсно приходив до школи. Самого конфлікту депутата з учнем завуч не бачила, тому, що було насправді, стверджувати не береться.

Сам депутат каже, що до гімназії приходив, аби поговорити з кривдником сина. Адже після шкільної бійки з цим хлопцем прийшов додому зі зламаною рукою. Утім, переконує, хлопця й пальцем не чіпав і навіть поговорити не встиг, бо той утік.

\”Я його не бив і ми з ним стикнулись випадково. Я так думаю, що внаслідок цієї бійки хлопці і отримали ці ушкодження, ну а розумієте, побились діти, а звинувачують зараз батька\”, – каже депутат.

Депутат переконує – те, що розповідають діти – брехня. Мовляв, усьому виною його партійна приналежність – він депутат від \”Батьківщини\”.

А от прокуратура іншої думки. Проти депутат порушили кримінальну справу за фактом побиття дитини. Якщо правоохоронці доведуть, що дитину в гімназії побив саме депутат, його можуть засудити до 5 років позбавлення волі.

peredplata