У Чернівцях затримали автомобіль з краденими ноутбуками

У Чернівцях затримали автомобіль з краденими ноутбукамиУ Чернівцях екіпаж ДАІ затримав автомобіль «ВАЗ» з краденими ноутбуками та відеокамерами на загальну суму 30 тис. грн.

Інспектори намагалися зупинити авто, але водій не зупинився, різко збільшив швидкість і помчав вулицею Руською у бік виїзду з міста. Після нетривалого переслідування водій повернув з дороги у бік кооперативних гаражів і невдовзі потрапив у глухий кут. З «ВАЗу» на ходу вискочило двоє людей, а саме авто, накатом проїхавши ще кілька метрів, зупинилася, упершись бампером в гаражні двері.

У салоні було знайдено новенькі ноутбуки, відеокамери, карти пам’яті. Все це після зняття відбитків пальців описали фахівці з оперативної групи, негайно викликаної автоінспекторами. Невдовзі було встановлено і власника затриманого автомобіля, який проживав у селі Дубівці Кіцманського району. Господаря, якого на той час не було вдома, правоохоронці знайшли по мобільному телефону.

Власник автомобіля розповів, що його авто узяв син і поїхав у Чернівці до знайомих. На дзвінки з мобільного син не відповідав. Тим часом до Шевченківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про нічне пограбування одного з магазинів електронної техніки. Викрадене співпадало з тим, що автоінспектори знайшли в автомобілі.

За сприяння батька було встановлене місцезнаходження його 20-літнього сина, а також 22-літнього мешканця села Костинці Сторожинецького району, з яким він втікав уночі від працівників ДАІ. Хлопці зізнались, що це вони проникли в магазин. Діяли в масках, аби приховати обличчя. Ними було викрадено товару на 30 тис грн.
Про це повідомила прес-служба управління ДАІ в Чернівецькій області.

peredplata