На Житомирщині впіймали мародерів, які обікрали будинок загиблого захисника: “виховували” різками. Відео

У селі Левковичі на Житомирщині місцеві жителі затримали мародерів, які обікрали будинок загиблого захисника України. Злочинців покарали вже традиційним способом: примотали до дерева та “виховували” різками.

Про це повідомляє видання “УНІАН”. Цікаво, що угруповання складалося з цілої сім’ї. Проте віддуватися за крадіжку довелося матері та синові – батько сімейства втік.

“Вони виносили з дому захисника України, якого поховали тиждень тому, побутову техніку. Сусіди сказали, що вони вже винесли ноутбук, а сьогодні вранці повернулися за телевізором і були спіймані “на гарячому”. Мародерів примотали до дерева та “виховували” різками. Потім люди викликали поліцію”, – розповів місцевий житель.

Переглянути відео можна за посиланням.

На Facebook-сторінці Коростенської районної адміністрації зазначили, що влада підтримує всіх, хто залишився без їжі, одягу, ліків.

“Тому такі дії, як мародерство, повинні бути не тільки засуджені, але й несуть реальне покарання за законами воєнного часу”, – підкреслили там.

Як повідомляв OBOZREVATEL, сім’я з міста Вознесенськ Миколаївської області прославилася в мережі своїм безстрашним вчинком щодо російських окупантів. Подружжя не побоялося вигнати загарбників-мародерів зі свого двору, відкрито послав їх.

peredplata