Буковинський квартет став переможцем в телепрограмі «Фольк-music»

Знайомий уже новодністровцям квартет «Classic» із Чернівців приніс Буковині особливий здобуток – блискучий виступ і перемогу в телепрограмі «Фольк-music» на Першому національному телеканалі, куди приїхали музиканти з Болгарії, Росії та Білорусі.

Як зазначав офіційний сайт ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 17 травня талановиті буковинці не тільки стали абсолютними переможцями програми, а й справді зачарували усю українську аудиторію, яка прагне і вміє слухати справжнє українське.

Квартет «Classic» – музична група, яка була створена у 2010 році за ініціативи асистента кафедри музики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Георгія Постевки, що є безпосереднім керівником та учасником квартету. Загалом до складу групи входять: наш земляк Ярослав Осипенко (бас), Василь Богданюк (тенор), Іван Москалюк (тенор), Георгій Постевка (тенор), Микола Понич (баритон).

– Насправді, вся ніч у дорозі та немала втома могли перешкодити максимальному викладові, але ми намагалися не піддаватися. Бути якнайщирішими зі своїм слухачем – це і є наше головне правило, – зауважив Георгій Постевка.

За матеріалами Інтернет-ресурсу vidido.ua

peredplata