Новообраний міський голова Новодністровська вже отримав 50% доплати за високі досягнення

Новообраний міський голова Новодністровська вже отримав 50% доплати за високі досягнення  20 червня у контексті розгляду першого питання ХХХІХ сесії Новодністровської міської ради голова міської виборчої комісії Л. П. Дроздова поінформувала депутатський корпус про підсумки позачергових виборів Новодністровського міського голови.

Відповідно до чинного законодавства, постанови Новодністровської МВК від 3.06.2013 р. «Про вибори Новодністровського міського голови», рішення Новодністровської МВК від 5.06.2013 р. «Про реєстрацію Новодністровського міського голови», міська рада одноголосно визнала повноваження Новодністровського міського голови Володимира Петровича Мельника, котрий урочисто склав присягу посадової особи місцевого самоврядування, а як підтвердження високого статусу під гучні оплески йому вручили посвідчення Новодністровського міського голови.

відповідно до чинного законодавства, постанови Новодністровської МВК від 3.06.2013 р. «Про вибори Новодністровського міського голови», рішення Новодністровської МВК від 5.06.2013 р. «Про реєстрацію Новодністровського міського голови», міська рада одноголосно визнала повноваження Новодністровського міського голови Володимира Петровича Мельника, котрий урочисто склав присягу посадової особи місцевого самоврядування, а як підтвердження високого статусу під гучні оплески йому вручили посвідчення Новодністровського міського голови.

Також відповідно до ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» № 280/97-ВР від 21.05.1997 р., ст. 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» № 2493-ІІІ від 07.06.2001 р., частини 2 п.6 Постанови КМУ «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» від 09.03.2006 р. № 268, міському голові присвоєно 7 (сьомий) ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах ІІІ категорії посад та встановлено надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 50 % посадового окладу, з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та доплати за вислугу років.

Джерело – офіційний сайт Новодністровської міської ради

peredplata