Серед школярів Чернівецької області пройде конкурс «Україна без корупції – погляд дитини»

З метою підвищення правової освіти і формування негативного ставлення до проявів корупції серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів краю, згідно з розпорядженням обласної державної адміністрації, у нашому краї відбудеться конкурс плакатів на тему «Україна без корупції – погляд дитини».

Учасниками цього конкурсу, який пройде у два етапи, будуть учні 9-11 класів. Перший тур відбудеться серед школярів загальноосвітніх навчальних закладів районів області та міст Чернівці і Новодністровськ з 15 вересня по 20 жовтня, другий – серед переможців першого етапу з 1 по 20 листопада.

Для участі у першому турі конкурсу його учасники повинні подати оргкомітету відповідну заявку та плакат на зазначену тему у форматі А3. Оцінювати плакати будуть за критеріями актуальності, повноти розкриття тематики та творчому підходу. На другому етапі конкурсу висуватиметься кандидатура тільки одного учасника, який отримав найбільшу кількість балів з кожного району області та міст Чернівці і Новодністровськ.

Переможці першого туру конкурсу нагороджуватимуться грамотами районних державних адміністрацій, Чернівецької та Новодністроської міських рад, переможці другого етапу, які посядуть І, ІІ та ІІІ місця, будуть відзначені грамотами обласної державної адміністрації – повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

peredplata