У Чернівцях проходить XV обласний благодійний фестиваль народної творчості людей з інвалідністю «На крилах надій»

Поділитися своїми талантами з іншими.

У Чернівцях проходить XV обласний благодійний фестиваль народної творчості людей з інвалідністю «На крилах надій».

Учасники презентують свої вироби декоративно-ужиткового мистецтва, а також виступають у літературному, театральному, пісенному та музичному жанрах. Мета фестивалю – підтримати людей з інвалідністю та сприяти їхній інтеграції у суспільство.

Участь у заході взяв перший заступник голови обласної ради Микола Гуйтор. Він привітав учасників та організаторів із гарною ініціативою та побажав успіхів.

💬«Я ішов на цей захід із великим душевним трепетом, адже знав, що побачу тут обдарованих, сильних духом людей. Оглядаючи виставку, на якій представлені ляльки-мотанки, вироби з бісеру, буковинські вишиті рушники, подушки, я не міг зрозуміти, як цей окупант хотів нас перемогти. Чим прагнув здолати таких сміливих людей? Як і ви, наші Збройні Сили мають залізну волю і велику жагу до Перемоги, яка обов’язково настане, зламати нас не вдасться нікому. Захоплююся вашою силою і талантами», – зазначив Микола Гуйтор.

Організаторами фестивалю «На крилах надій» виступили Чернівецька обласна рада, обласна військова адміністрація, управління культури ОВА та обласна комунальна установа «Буковинський центр культури і мистецтва».

✔️Серед учасників заходу – люди з інвалідністю з різних громад Чернівецької області. Фестиваль проходить у Центрі культури і дозвілля імені Тараса Шевченка (Центральний парк).

Джерело: Чернівецька обласна рада 

peredplata