Голова партії \”Справедливість\” Наливайченка на Буковині оголосив голодування

Голова партії "Справедливість" Наливайченка на Буковині оголосив голодуванняКерівник Чернівецького міського осередку політичної партії \”Справедливість\” Ярослав Цуркан оголосив про голодування.

Про це він заявив сьогодні під час віче на підтримку вказаної політичної партії у місті Заставна Чернівецької області.
Своє рішення Цуркан пояснив \”несправедливістю, яка чиниться щодо осіб з команди руху \”Справедливість\”, яких незаконно позбавили конституційного права бути обраними до органів місцевого самоврядування\”.

Так, сьогоднішній мітинг у Заставні пройшов на підтримку 27-х представників \”Справедливості\”, яких зняли з реєстрації на виборах до Заставнівської міськради.

\”Я хочу сьогодні офіційно оголосити, що я об’являю голодування. Я не знаю, чи це поможе. Я не знаю, чи це комусь дійде до серця і скаже: \”Хоча би якось ти це зробив\”. Але я хочу це зараз зробити. У мене таке відчуття. Я взяв таку бумажку, знайшов ручку, і я хочу підтримати тих людей, які, на жаль, не стали кандидатами\”, – сказав Цуркан.

Раніше повідомлялося, що Вінницький апеляційний суд зняв з реєстрації групу кандидатів від партій Тимошенко й Наливайченка на виборах у Заставні. Таке рішення ухвалили після розгляду апеляційної скарги кандидата на посаду Заставнівського міського голови і чинного нині міського голови Василя Радиша.

peredplata