СЕКТА НЕВСТАВАЛЬНИКІВ

 
Пам’ятаєте, як Онуфрій, Паканіч і той рижий Чєрєпанов підчас засідання у Верховній Раді не хотіли встати і віддати шану впалим воїнам? Так от: у тої московської мерзоти, що не хотіла на знак поваги хоча би підніманням зі стільця свого афедрона пошанувати впалих українських воїнів, є байстрючата!
Є безліч сектантів і московського поріддя, що САМЕ ТАК виражає свою позицію! Саме НЕВСТАВАННЯМ! Вони так “протестують” проти “оцього всього”: “це не наша війна”, “я їх туди не посилав”, “то Америка воює!”, “я за (рускій)мир” і т.д.
Поки ми несли воїна Юрія Бодюла із Годилова до Кучурова, я так прикинув, що не вставали з кожної п’ятої машини!
Молоді! Не каліки, чи пенсіонери!
Призовного віку!
Чоловіки (принаймні по зачісці)!
Спочатку просто дивився, сподівався хоч поглядом зустрітися, може совість прокинеться! Та де там! Вони ще і погляд в іншу сторону відвертають! Оправдувати їх, що за 10 років війни і 2 роки повномасштабного вторгнення вони бідні “не знають”, як треба віддати шану полеглому Героєві – то брехня! Знають! Знають і не хочуть!
Жителі Кучурова, впізнавайте своїх “хероїв-невставальників”! А ще робіть фото таких “протестувальників афедроном проти війни” і скидайте в мережу! Як не стидаються воїна, що віддав за них життя, ні односельців, то хоч може «френдів» у мережі посоромляться!
Чув, що у деяких районах воєнком посилає військових стукати по машині, щоб дійшло! Пропоную стукати зразу лопатою по склу, або прикладом автомата по афедрону!
Авто на армію, а НЕВСТАВАЛЬНИКА – рити траншеї! Бо на ПЕРЕДОВУ він не достойний! Ось такий я поганий! Бо дістали!
PS. Хочу подякувати тим гідним людям, що своїм схиленням колін пошанували Героя Юрія, що віддав за них своє життя! Особлива подяка водіям кільком маршруток, що навіть висадили усіх людей і разом з ними віддали честь воїну! А також батькам, що разом із дітьми ставали на коліна, а деякі навіть із українським прапором! За такими майбутнє!
Їх фото теж скидаю сюди!

peredplata