ВЧИТЕЛІ, БАТЬКИ, УЧНІ честь мають

Почуття неймовірної гордості за стійкість, мужність, рішучість , незламність моїх колег переповнюють серце! Так, КОЛЕКТИВ довів, що не можна нехтувати і зневажати ВЧИТЕЛІВ!!!
Не можна намагатись робити їх мовчазними виконувачами забаганок тимчасових чинуш, для яких освітній процес в закладах освіти щось ілюзорне і іграшкове, бо вони не провели жодного уроку в школі.
Здається , нешановна керівниця освіти і досі не зрозуміла, яку шкоду своїми некомпетентними діями нанесла не тільки собі , але й іміджу управління освіти і чернівецького міського голови, зірвавши освітній процес в ліцеї на декілька днів. Так, саме вона руками свого заступника зірвала навчання в закладі. Їм, навіть, на думку не спало, що педагоги ( по їх висловлюванням – «низи») посміють виказати непокору! Не зрозуміло їм, що педагогічний колектив став на захист не тільки свого директора (і я цим невимовно пишаюсь), а і своєї честі, гідності, права відстоювати власні погляди, власне право бути почутими. Розголос на всю Україну про такі ганебні вчинки Чернівецьких освітянських чинуш не може лишитись безкарним! Сьогодні ВЧИТЕЛІ, БАТЬКИ, УЧНІ довели, що РАЗОМ ми -сила і ніякі потуги влади залякати, розʼєднати, зневіритись у власних силах не спрацювали! Шкода і ганьба тим людям (не хочу називати їх освітянами), які прийшли проводити гуртки з нашими учнями! І честь і хвала нашій батьківській громаді і нашим школярам, які безперечно ПІДТРИМАЛИ своїх ПЕДАГОГІВ (було всього 10 учнів, яких розважало чоловік пʼятнадцять позашкільників і все управління освіти на чолі з начальницею)!
Так званий «антикризовий менеджер» залишиться «кризовим»! (Сергій Сергійович, я була про вас колись високої думки , а тепер просто зневажаю – кинути свій колектив, учнів і погодитись виконувати недолугі забаганки ….. Це – низько! Не колегіально! Ганьба!)
Слава і велика пошана моєму рідному колективу , педагогам, яким притаманні такі людські якості як ЧЕСТЬ, ГІДНІСТЬ, ЩИРІСТЬ, СМІЛИВІСТЬ, ТОЛЕРАНТНІСТЬ, НАПОЛЕГЛИВІСТЬ, СПРАВЕДЛИВІСТЬ! Неосяжна вдячність батькам учнів за віру в наших педагогів, за підтримку, за розуміння, за небайдужість!
Шановні депутати фракції «Народний контроль»! Ваша віра в нашу правоту і постійна підтримка зробила майже неможливе – нас почули у всіх владних кабінетах, куди ми цілий рік не могли достукатись. Щира подяка від мене особисто і всього педагогічного колективу.
Знаю, що попереду багато випробувань! Вірю, що суди у нас незаангажовані і безглузді догани і звинувачення , якими засипала мене керівниця від освіти будуть скасовані!
Всім освітянам міста бажаю вірити в власні сили, сміливо відстоювати власні погляди і переконання! Спільними зусиллями заставимо владу поважати і цінувати ОСВІТЯН!
Вдалого, цікавого, ПЕРЕМОЖНОГО навчального року всім!

peredplata