Чернівчан запрошують на безоплатний майстер-клас з акторської майстерності від актору театру та кіно Валентина Багуляка

17 квітня у Чернівцях на базі освітньо-культурного Гончаренко центру проведуть безоплатний майстер-клас з акторської майстерності від актору театру та кіно Валентина Багуляка. 

Як зазначає директор простору Віталій Яремчук, до участі у майстер-класі запрошують людей будь-якого віку, адже навички акторської майстерності стануть у нагоді людям будь-якого віку, незалежно від професії. 

«Вміння добре говорити та влучно висловлювати свою думку потрібні всім. На майстер-класі всі охочі навчаться бути більш впевненими у своїх діях перед глядачем: вони дізнаються про нюанси сценічної мови, творчого самопізнання, а також будуть практикувати свої вміння», — коментує директор простору.

Навчатиме ораторського мистецтва Валентин Багуляк — актор театру і кіно родом з Буковини. Валентин — актор чернівецького театру імені Ольги Кобилянської та випускник Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого. 

«Говорити ми будемо про життя на сцені та гру на сцені, розберемо, з чого складається акторський інструментарій, а також матимемо практичну частину «Я в запропонованих обставинах», де ви зможете практикувати свої навички, а згодом отримати зворотний зв’язок від актора», — додають організатори.

Майстер-клас відбудеться у середу, 17 квітня о 17:30 за адресою вул. Івана Франка, 1, 2 поверх (Гончаренко центр Чернівці). Для участі достатньо заповнити форму за цим посиланням до 16 квітня включно.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 

 

peredplata

Залишити відповідь