Україна встановила рекорд «Євробачення»: ми – єдина країна, що завжди проходила у фінал

Співачки alyona alyona та Jerry Heil, які цьогоріч представляють Україну на пісенному конкурсі «Євробачення», вийшли у фінал. Про це стало відомо із трансляції конкурсу, пише Медіа агентство АСС з посиланням на РБК-Україна.

Українські артистки виступали з піснею Teresa & Maria під номером 5.

Окрім України, у фінал вийшли Сербія, Португалія, Словенія, Фінляндія, Литва, Кіпр, Хорватія, Ірландія та Люксембург.

За бортом конкурсу залишилися: Австралія, Польща, Молдова, Азербайджан та Ісландія.

Як змінився прогноз букмекерів після першого півфіналу

Результати першого півфіналу значною мірою жодним чином не вплинули на прогноз букмекерів щодо потенційного переможця пісенного конкурсу.

Перше місце прогнозисти віддають виконавцю з Хорватії Baby Lasagna. На другому місці представник Швейцарії Nemo. Третє місце пророкують італійській співачці Angela Mango. Четверте місце букмекери віддають Україні. Ну, а замикає п’ятірку лідерів представник Нідерландів Joost Klein.

Це вже 68-й пісенний конкурс «Євробачення». Конкурс утретє відбудеться в місті Мальме, що на півдні Швеції. Загалом ця країна вже всьоме приймає «Євробачення».

Голосування за найкращу пісню на «Євробаченні-2024» цьогоріч відбуватиметься по-новому: голосувати за найкращу композицію можна буде безпосередньо перед виконанням першої пісні, а не чекати, поки будуть представлені всі. Р

Разом з тим Україна оновила рекорд Євробачення. Ми – єдина країна, що завжди проходила у фінал.

 

 

 

peredplata

Залишити відповідь