Міжнародний день захисту дітей: програма заходів у Чернівцях

1 червня щорічно святкують Міжнародний день захисту дітей. Цього дня ми даруємо трішки свята наймолодшим українцям, які так потребують хорошого настрою в ці важкі часи. До свята у Чернівцях запланували чимало заходів для дітей — чудова нагода провести вихідні активно. 

 

«Місто дитячих мрій» у парку ім. Т. Шевченка

Для дітей підготували бульбашкове шоу, концертна програма, благодійний ярмарок, аквагрим, флешмоб, можливість спробувати себе у ролі рятувальника та поліцейського та захоплюючі майстеркласи. 

Коли: 31 травня

Де: м. Чернівці, Центр культури та дозвілля імені Т.Г. Шевченка (Попередня назва: парк ім. Т. Шевченка) (поблизу фонтана), вул. Садова, 1.

Майстерклас в місцевому Гончаренко центрі

1 червня для дітей віком від 6 до 16 років проведуть майстерклас з розпису хною від тату-майстрині студії “BAZA TATTOO”. Буде ненудна лекція про хну, її види та застосування, а опісля юні учасники зможуть самостійно нанести малюнок на тіло. 

Коли: 1 червня о 12:00

Де: вул. І. Франка, 1, 2 поверх (Гончаренко центр Чернівці)

Зареєструватися можна за цим посиланням. 

Кольорова вечірка в ТРЦ «Екватор».

1 червня на кожному поверсі торгового центру працюватимуть окремі зони дял дітей — там проводитимуть майстеркласи, роздаватимуть подарунки, наноситимуть аквагрим та глітер-тату, а також частуватимуть солодкою ватою. Також тут можна буде подивитися театральну виставу й наукове шоу. 

Коли; 1 червня з 12:00 на дітлахів чекатиме:

Де: ТРЦ «Екватор», вул. Руська, 248є

Реєстрація на майстеркласи за цим посиланням. 

Безкоштовна солодка вата та знижки на вхід у парку «Lights & Dreams»

1 червня всім маленьким гостям парку роздаватимуть солодку вату, а вхід для дітей буде зі знижкою -50% від вартості квитка. Весь день в парку тут будуть проходити активності та інтерактивні розваги для дітей.

Коли: 1 червня 

Де: парк імені Шевченка (вулиця Садова, 1А) 

peredplata