Чернівецький концерт Ані Лорак остаточно скасовано

Чернівецький концерт Ані Лорак остаточно скасованоЧернівецький концерт Ані Лорак, перенесений з травня на вересень, остаточно скасований. Власне, як і увесь тур Західною Україною. Квитки чернівчанам будуть повернуті у касі Літнього театру 18, 19 вересня.

– Був запланований тур Ані Лорак по містам Західної України. Тур відмінений з міркувань комфорту та безпеки глядачів, – пояснює власник концертної агенції Олег САНДУЛЯК. – Ми розуміємо, що могли бути провокації. Моя думка, увесь той скандал, який існує навколо імені Ані Лорак, – це штучно створений скандал. Кароліна завжди була відома патріотичним ставленням до країни. Для прикладу, коли я був присутній на її великому сольному концерті у Кремлі, вона співала україномовні пісні Володимира Івасюка і зі сцени наголошувала, що родом з Буковини. І після цього її звинувачують у тому, що вона не є патріотка.

– Скандал розкрутився через отримання нагород у Москві, – продовжує Олег. – А чому коли українські спротсмени отримують нагороди у Москві, вони повертаються національними героями? Знаю, що Кароліна мала пропозиції переїхати у Москву, але рішуче вирішила, що проживатиме лише в Україні, а в будь-яку іншу країну світу буде їздити виступати виключно, як українська артистка. Вважаю, що скандал є несправедливим… Сподіваюся, що важкі для країни дні пройдуть, як страшний сон і кожен зробить висновки. Переконаний, що майбутнє у Кароліни – краще, ніж можуть собі уявити ті люди, котрі додають жару у полум’я.

Джерело

peredplata