Вєрка Сердючка побилася із зіркою шансону на очах у глядачів

Вєрка Сердючка побилася із зіркою шансону на очах у глядачівНепорозуміння почалися за лаштунками сцени в розкішному особняку чиновника, на дні народженні якого виступала Сердючка.

В елітному селищі Конча-Заспа під Києвом стався скандал. На святкуванні дня народження великого державного чиновника популярну українську виконавицю Вєрку Сердючку ледь не побили.

На заході виступали Софія Ротару, група \”ВІА Гра\”, \”Хор Турецького\”, Вєрка Сердючка та інші знаменитості. Був серед запрошених і улюбленець господаря – виконавець шансону Сергій Сухачов. Саме з ним і стався у Сердючки серйозний конфлікт, який закінчився бійкою.

Непорозуміння почалися за лаштунками сцени в розкішному особняку чиновника. Сергій Сухачев чекав свого виходу, коли Андрій Данилко звернувся до зірки шансону з якимось провокаційним питанням. Співак дуже різко відреагував, і артисти, здавалося б, розійшлися.

Але в залі, коли артистів розсадили за столи, послідувало продовження. П\’яний Андрій Данилко, який на той час вийшов з образу, але не зняв знамениту дзеркальну зірку, підійшов до Сухачова і знову закотив скандал. Виконавець шансону не витерпів образ і збив шапку-зірку з голови Сердючки.

Данилко у відповідь поранив досить великого по комплекції співака осколком цієї зірки. За бійкою з явним задоволенням спостерігала публіка в залі.

Край цьому побоїщу поклав сам високопоставлений іменинник, який вивів Сухачова із залу.
Джерело

peredplata