Чи збулися пророцтва Ванги на 2015 рік і коли закінчиться війна в Україні

Чи збулися пророцтва Ванги на 2015 рік і коли закінчиться війна в Україні

Ванга – людина-легенда, а її пророчий дар – одна з головних загадок минулого століття. Більшість її пророцтв, у тому числі про вбивство Індіри Ганді, про трагедію підводного човна \”Курськ\”, про теракти 11 вересня в США виявилися напрочуд точними. А чи збулися пророцтва Ванги про Україну?

Війну в Україні Ванга передбачала ще на початку 60-х років минулого століття.

Тоді вона передбачила війну, яку розв\’яже \”карлик з чорним обличчям\”. Ця війна, розпочнеться з України, але потім переросте в громадянську війну в самій Росії: \”В Росії буде громадянська війна, і почнуть її прості люди, обкрадені своїми правителями\”.

Пророцтва Ванги про Україну називають також і дату, коли повинна закінчитися війна в нашій країні. За версією болгарської ясновидиці, військові дії на території України повинні закінчитися до кінця 2015 року – так що можна вважати, що частково відповідь на питання щодо того, чи збулися пророцтва Ванги про Україну можна вважати позитивним – адже на сході поки що панує відносне затишшя.

У той же час Ванга пророкувала, що після конфлікту в Україні послідує громадянська війна вже в Росії, яка завершиться перемогою повсталого проти режиму народу. Далі тиранів чекає розплата.

А ось що, за словами Ванги, очікує головного винуватця Володимира Путіна: «Біля червоної стіни, на такій же площі мертвого Володимира виймуть і закопають. Живого Володимира приведуть і посадять. Був склеп, тепер там в\’язниця. І будуть там його тримати вдень, прив\’язаним до залізної бочки. А ложе то буде і не ліжко зовсім, а бочка з-під нафти, щоб не міг на ній лежати, а тільки сидіти міг. А щоб не здох він , будуть ту бочку газом підігрівати, як каструлю на плиті. І черга стояти буде. Дивитись на нього. Але не за гроші. Всякий в сидячого плювати буде. А в\’язневі будуть тільки хліб давати, води давати не будуть. Буде він пити замість води слину людську. А хліб ьокатиме у сіль з чола свого. Але будуть інші люди не тільки плювати, але й кидати у в\’язня годинникаами важкими. А ті з них, діамантами прикрашені, будуть боляче ранити. І шкуру його і душу. Адже багатьох хто кидають він знав і з бруду їх підняв. І сумна буде доля тих, хто приїхав на дорогій машині і не кинув у живого Володимира годинником дорогим … »

peredplata