ВІДЕО Скандал на \”Євробаченні\”: шанувальники Барських оголосили війну Іво Бобулу

ВІДЕО  Скандал на "Євробаченні": шанувальники Барських оголосили війну Іво БобулуВ Україні вже стало традицією обирати конкурсанта для участі у \”Євробаченні\” зі скандалом.

Цього разу скандал спалахнув навкого співака Макса Барських, який не пройшов у фінал Нацвідбору. Голова журі Іво Бобул заявив конкурсанту, що \”від нього йде бруд\”, після чого в перепалку з ним вступив продюсер Барських Алан Бадоєв.

Молодий співак підготував номер, в якому виступив в образі зомбі. Саме цей образ відштовхнув Іво Бобула і він не дав шанс співакові пройти у фінал.

Стилістику і саму пісню високо оцінили Філіп Кіркоров, Віра Брежнєва, Глюк\’oza та інші зірки, які особисто повідомили про це продюсеру Макса Барських у Твіттері. Також, подивившись тизер \”Z. Dance\” Філіп Кіркоров написав: \”Дуже круто! Молодці! ЄВРОБАЧЕННЯ!\”.

Крім того, фанати Барських активізувалися і почали збір голосів за допуск артиста до фіналу. Вони збираються передати разом із зібраними підписами петицію телеканалу з проханням допуску артиста. Документ повністю підтримується артистом та його продюсером Бадоєвим.

Нагадаємо, минулого року журі Нацвідбору звинувачували у підтасовці голосів, внаслідок яких перемогу здобула Міка Ньютон, що, врешті, не завадило їй на Євробаченні посісти 4 сходинку.

Джерело

peredplata