Ольга Фреймут зі своїм \”Ревізором\” у Чернівцях

 Ольга Фреймут зі своїм "Ревізором" у ЧернівцяхПопулярна телеведуча «Нового каналу» Ольга Фреймут із знімальною групою програми «Ревізор» перевіряла якість обслуговування і чистоту в ресторанах Чернівців. Зокрема, учора, 8 квітня вона побувала в ресторані «Сорбонна».

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомив власник ресторану, депутат міської ради Анатолій ЧЕСАНОВ.

– У неділю, приблизно о 23.00 до нашого закладу зайшла дівчина. Замовила найдорожчий салат з вугрем – за 120 гривень. Через десять хвилин їй принесли замовлення. Тоді до неї налетів натовп операторів. Виявилося, що це – знімальна група програми «Ревізор», – каже А. Чесанов. – Ведуча спитала, чому так швидко їй принесли салат. Працівники закладу відповіли: «А скільки його можна готувати?». «А в київських ресторанах такий салат готують півгодини», – сказала Ольга Фреймут. Пізніше ведуча почала скаржитись на те, що 120 гривень за цю страву в Чернівцях – це дуже дорого. Проте, пізніше ми перевірили, що аналогічне замовлення у ресторанах Києва коштує 250 гривень, а у Львові – 200.

Анатолій Чесанов каже, що Ольга Фреймут перевіряла чистоту в туалетах ресторану, та «придертися» не змогла ні до чого.

– Вона одягнула білі рукавички, лазила по туалетах. Врешті здивувалася тим, що в ресторані так чисто. Але пізніше сказала, що їй дуже не сподобався дизайн нашого закладу. «У вас дуже лячно», – скаржилась вона. Та опісля зйомок вся знімальна група передачі стала фотографуватися в ресторані. Наші працівники спитали їх: «А фотографуватися тут вам не лячно?». На що Фреймут відповіла: «Та ні, це фото на згадку!», – додав А. Чесанов.

Власник ресторану має підозри, що перевіряти «Сорбонну» знімальну групу програми «Ревізор» попросили конкуренти. Хто саме – Чесанов не сказав.

– Можливо, ми комусь «перейшли» дорогу і конкуренти вирішили запросити до нас телевізійників, – каже власник ресторану.

Джерело

peredplata