Москаль – гуцул

До кінця літа лишилося зовсім небагато, і, можливо, серед вас є такі, хто не зумів відпочити як слід. Так от: якщо у вас нема грошей на Канари чи Мальдіви, запрошую на відпочинок до нас – у Закарпаття! Тут не гірше, а по багатьох позиціях навіть краще, та й вражень наберетесь на рік уперед!

Ось два фестивалі в найближчі тижні, відвідати які я запрошую особисто:

19 серпня, в неділю, фестиваль «На Синевир трембіти кличуть» у Міжгірському районі. Хто ще не був у цій місцині, яка входить до семи чудес України, обов’язково приїжджайте. Тут в одному місці зосереджені неперевершена природа, Реабілітаційний центр бурих ведмедів, гостинні люди, ну і, звичайно, Синевирське озеро… Між іншим, гостей фесту серед інших розважатиме гурт «ТІК».

А 2-го вересня (також у неділю) в Рахові пройде культовий, найкращий фестиваль Закарпаття «Гуцульська бринза», який я особливо рекомендую. Цей період – початок дощів, але ми знаємо, як дати їм раду. Використовуємо давній народний обряд – напередодні видаємо розпорядження, щоб усі гуцулки в день свята одягали спідню білизну навиворіт. Спрацьовує – перевірено часом!

Так що приїжджайте – даю гарантію, що не пошкодуєте й захочете побувати на Закарпатті повторно! 

peredplata