Москаль: “Чернівецька влада крадькома, потайки від громадськості намагається привласнити книгарні в центрі міста”

Москаль: “Чернівецька влада крадькома, потайки від громадськості намагається привласнити книгарні в центрі міста” — Як стало мені відомо, сьогодні, 7 травня, о 14.00, у малому залі Чернівецької обласної ради терміново збирається комісія, що має вирішити питання реорганізації книгарень м.Чернівці, — повідомляє народний депутат Геннадій Москаль. — Усе робиться потайки від громадськості, без попередніх оголошень — таким чином облрада хоче крадькома прибрати у власність книгарні “Технічна книга”, “Лучаферу”, “Художня книга”, “Здоров’я”, “Букініст” та “Наука”, приміщення яких розташовані в центральній частині міста і є ласим шматом для чиновників та окремих депутатів облради.

І це незважаючи на доручення прем’єр-міністра М.Азарова вжити заходів для збереження мережі книгорозповсюдження (додається нижче), дане після мого депутатського звернення.

Москаль: “Чернівецька влада крадькома, потайки від громадськості намагається привласнити книгарні в центрі міста”

Прошу журналістів, яким небайдужа доля чернівецьких книгарень, прийти о 14.00 у малий зал облради й показати дії горе-чиновників. Зберегти книгарні для чернівчан можливо, тільки надавши цій справі широкого розголосу.

peredplata